Wysłany: 12-03-2008, 10:49 To wszystko przez słoneczko....
Autor: JuDaLa (953)
Data: 10-03-08 23:54
Nedawno znajoma ginakolog w moim mieście opowiedziała mi,że przyszła do niej 14 - letnia gimnazjalistka w ciąży. A dialog mniej więcej wyglądał tak:
- Co teraz mam z tym zrobić?
- Z czym moja droga?
- Niech Pani z tym coś zrobi !!!!
- Musze porozmawiac z Twoją mamą. Gdzie ona?
- W domu. Kazała m tu przyjść i zrobć porządek!
- W takim razie powiedz mi, gdzie ojciec dziecka. Skąd ta wczesna ciąża? Postaram się Ci pomóc.
- Brzuch mam ze słoneczka!
- Nie rozumiem. Ale dmyślam się,że spotkałas się ze swoim chłopakiem w restauracji "Słoneczna"?
- Nie! To wszystko przez słoneczko.
- ???
- To taka zabawa gimnazjalistów.
- Możesz mi ją wytłumaczyć?
- Najpierw pijemy po 2 puszki piwa. Potem dziewczyny kładą się na podłodze głowami do siebie, tworząc słoneczko. Chłopacy kolejno odbywają stosunek z każdą z nich. Kto pierwszy się zmęczy, ten odpada. Fajnie! Tylko teraz ten brzuch!
- (!!! ??? !!!)
Sex jest zajebisty,mily,zdrowy, itd... ale jak sie nie wie jak z niego kozystac,w jakim celu jest uzywany i jakie moga byc jego skutki to po jaki pierun sie za niego brac
ehhhhhh szkoda slow na takie pustaki
Ps.Racja zajebiste emotki ;]
_________________ Cien usmiechu wykrzywil jego obsydianowe oblicze...
Sex jest zajebisty,mily,zdrowy,upiekszajacy itd... ale jak sie nie wie jak z niego kozystac,w jakim celu jest uzywany i jakie moga byc jego skutki to po jaki pierun sie za niego brac
ehhhhhh szkoda slow na takie pustaki
Jakby był stosowany tylko temu czemu ma słuzyc czyli prokreacji/ rozmarzaniu to mało by tej przyjemnosci było....
A takie młode głupie naczyta sie Bravo i mysli ze nic sie nie stanie...
Piszac slowa "w jakim celu jest uzywany" nie mialam na mysli tylko rozmnazania dalam ogół tematu.A sama z siebie polki co chronie sie od tego aby dac sie zaplodnic ,i kozystam tylko iwylacznie w jak nawiekszym calu do przyjemnosci
_________________ Cien usmiechu wykrzywil jego obsydianowe oblicze...
jak lubie bzykanko to o ukladzie sloneczko jeszcze nie slyszalem bo chyba juz 14 lat to hoho mialem temu
a tak napowaznie ta historyjka tylko udowadnia jaki mamy zacofany kraj.brak odpowiedniej edukacji sexualnej (no bo to ma byc wychowanie do zycia w rodzinie "chrzescijanskiej"ktorej ma uczyc jakis klech pfffuuuu)
za moich czasów bawilismy sie w kółko graniaste....
i niech teraz ma za swoje i ciekawe czy znajdzie teraz winowajce...
beda robili testy dna 14 letnim chłopczykom....
_________________ "... DYSPONOWAŁ MNĄ TEN BÓG AŻ DO ABSURDU,
UTRZYMYWAŁ MNIE ŻYWEGO W PRÓŻNI NEGACJI,
W ZAWZIĘTYM ZAPIERANIU SIĘ SIEBIE,
ZREDUKOWAŁ DO CHODZĄCEGO AUTOMATU,
ALE TAKIEGO, KTÓRY ODCZUWA ROZDARCIE SWEJ NIEŚWIADOMOŚCI..." A. Artaud
pewnie to dziewczyna -u której w domu każe sie zamykac dziecią oczy jak pani i pan się całują w tv --a dzieci to bocian przynosii --ja byłam bystrym dzieckiem i juz w przedszkolu wiedziałam co tam dorośli knują <fakt -dzielnica w której sie wychowałam daje dużo do myśłenia >a na koniec dodam wszystkie dzieciaczki z gimnazjum maja nasrane w głowach ---
ja pamiętam, podobną zabawę, ale o nazwie "gwiazda" opisywało pismo "skandale" jakies 15 lat temu, także sprawa juz nieswieża... ciekawe zreszta czy ktos jeszcze pamieta te gazetę, która niepodzielnie panowała nad wyobraźnią ówczesnych małolatów. ja pamietam w sumie moze 3 artykuły, w tym ten o "gwiezdzie", bo moja wiedza o świecie byla wtedy taka, ze czytałam to pare razy i dalej nie rozumiałam o co biega...
zreszta teraz też nie rozumiem, ale z zupełnie innych przyczyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum