D’N’B REVOLUTION!
WAGON CLUB ZAPRASZA NA DAWKĘ NAJLEPSZEGO DRUM’N’BASSU ORAZ JUNGLI W MIEŚCIE!
ZACZYNAMY NOWĄ [STARĄ] SERIĘ BIBEK.
POŁAMANE DŹWIĘKI OD NAJLEPSZYCH WROCŁAWSKICH EKIP
BĘDZIE MOŻNA USŁYSZEĆ CO ŚRODĘ OD 13.01.2010 W JEDNYM
Z PIERWSZYCH I NAJLEPSZYCH DO TEGO TYPU IMPREZ MIEJSCU - WAGONIE
Ja będę na bank 27-go. Dawno w wagonie nie byłem 5 lat! Będę rozdawał demo mojego mixu z muzą acid techno chociaż impreza w innych klimatach. Jak ktoś chce cd to piszcie, na środę będzie.
Spoko.Jak jesteś zainteresowany to mogę ci nawet 2 moje sety zgrać z acidem jakie zrobiłem. Będę ubrany w koszulke Stay Up Forever na imprezie to taki znak rozpoznawczy;)
Byłem wczoraj i było zajebiscie. A właśnie Panie Rysku seta z acidem zostawiłem dla dj's
dzieki, ja niestety nie dotarlem... wszystko przez chojny
Szkoda... Ale moje sety i moje tracki można pobrać z mojej strony w dziale mp3,także zapraszam i proszę koniecznie zostawic komentarz w księdze gości.Pozdrawiam
a miksujesz vinyle/dvs/cd/ableton? (tak z ciekawosci pytam)
Tzn mam demo vinyla mixvibes i całkiem fajne to jest,że mozna vinylem "sterować"mp3 a na abletona przyjdzie jeszcze czas bo mam w planach,mam porządną klawiaturę sterująca EDIROLA ale brak czasu mnie determinuje. Póki co demo mixu zostawiłem w Wagonie i zobaczymy czy się ktoś odezwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum