Wysłany: 06-02-2010, 12:27 20.03.2010 the sCore of hardCore @ Pestka, Sopot
20.03.2010
the sCore of hardCore @ Pestka, Sopot
Po ostatnich świątecznych baaardzo udanych hardcorach w Pestce ( tutaj topic poprzedni: http://ds.art.pl/forum.ph...hreadid=27436), mam niezwykłą przyjemność zaprosić Was na party o specyficznej energii, ponieważ w ten dzień całkowicie żegnamy zimę i witamy wiosenkę... w całkowitym jej cudownym rozkwicie!
Rozwkwit ten da się zauważyć już podczas imprezy - prócz wyborowej muzyki będziemy mogli nakarmić duszę i przygotować ją na nadejście nowego : podczas dwóch performance'ów (mój i Kuscheln Bunny 23), grupa Vertical Horizon uraczy nas dźwiękami żywego instrumentu - skrzypce live do drum and bass'ów (Retro i Kasia), a całość ozdabiać będą owoce hardcoru !!! Zaplanowane jest również topienie Marzana oraz nagrody dla najlepszych denserów;)))
Hej hej - party wyszło PRZE =oD super naprawdę tak jak sobie wymarzyuam
D Z I Ę K U J E wszystkim wykonawcom:
Retro i Kasia coś pięknego - żywy instrument i dj
Dexter fogle sie nie tłumacz bo mi sie bardzo podobały Twoje brzmienia i Twój show - I'm lovin it! na dole z tym elektro to juz byua czysta magia
pozdro dla Twojego szalonego kumpla, szkoda aparatu ... jak ktoś coś wie to please dajcie znaka!
Dr Ka na maxa pozytywny set jak i sama osoba
Dymeq mega kawałki !!!
no a GAL to fogle wymiótł - klasa
D Z I Ę K U J E WAM moi drodzy party people, za to że przyszliście i za tak pozytywną atmosfere oraz to co uwielbiam, czyli pełen parkiet do samego końca - pełen densu, pełen życia - teraz wiem, że dla Was warto to robić i z Artificialem na pewno rozwiniemy cykl ThE sCore of hardCore aż dosięgnie gwiazd i będziemy wspólnie wszyscy razem beztrosko latać =D !!!
Hardcore is still alive i ma się zajebiście !!!!! =DDDDD
Special thx for Badi i Wooffer za niezbędną pomocną dłoń ;*
do zo za tydzien w klubie moich marzeń (i to wcale nie jest dream club hyhy) ]=o}}}
_________________ listen ->enjoy -> SUPPORT LOCAL ARTISTS!
Mam nadzieję, że mój secik sie podobał, w pewnym momencie nie było ani jednej siedzącej osoby, parkiet 100% pełen dzięki za super klimat, dzięki za zaproszenie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem pogramy Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum