Acid.pl Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj
Poprzedni temat :: Następny temat
bravo i bravo gerl
Autor Wiadomość
matthies 
aka maciek

Wysłany: 23-11-2006, 14:16   bravo i bravo gerl

chyba czesc juz sie na pewno przewijala tutaj, ale warto wspomniec :lol:

"Droga redakcjo
mam 15 lat i chłopaka którego bardzo kocham
chciałabym już z nim wspolżyc ale on jest ode mnie o 2 lata młodszy
co robić??

załamana"

odp:
"droga załamana
daj se spokój z tym wspołzyciem bo chłopaki w jego wieku to nawet nie wiedzą do czego ptaszek służy"

Piszę do was bo nie wiem do kogo mam się zwrócić. Chciałabym się dowiedzieć czy dziewica może zajść w ciąże?(...) [Ten text zasługuje na tytuł idiotyzm roku]

Choć mam 16 lat nie rozumiem pewnych wyrazów. Co znaczą np. orgazm, upławy, cykl miesiączkowy?

Mam już 15 lat i nie umiem się całować(...) Czy mogę się jakoś tego nauczyć?

Zauważylem ze kiedy zsuwam napletek, przeszkadza mi jakas żyłka. Troche mnie to boli. Mam nadzieje że nie będe IMPOTENTEM (tez bylo napisane duzymi literami) Zastanawiam się czy chłopcy też mają błony dziewicze na penisach (a kto ci ją przebije?)

"Drogie Bravo
Mam 13 lat i jestem jeszcze dziewicą.Czy mój ojciec jest pedałem??"

Wiem że to co piszę moze się wydać śmieszne,ale moim ulubionym zespołem jest Ich Troje.Kocham ich nad życie.A szczególnie Michała.Ciągle mi się śnią.Na lekcjach myślę o nich.Nawet kiedy nie byli jescze tacy sławni,byłam ich fanką.Ostatnio byłam na koncercie ale ryczałam cały czas.Nie bardzo wiem co robić,by sie z nimi spotkać.Gdy na nich patrzę,ściska mnie w gardle.Proszę abyś zrobiła coś,bym mogła się z nimi spotkać.Bez nich dłużej nie wytrzymam.

(Ci fani Ich Troje,tacy zdesperowani)

Niedawno zauważyłam że mój chłopak Krzysiek zaczął kumplować się z gostkami,którzy mają na niego zły wpływ.Krzyś urywa się z lekcji,popala papierosy no i brzydko się do mnnie odzywa!!!Martwi mnie to!!Czy powinnam z nim porozmawiać?

(tak,najlepiej przy piwie z kumplami)

"Chodzę z Piotrusiem już dwa tygodnie. Wszyscy wiedzą, że jest moim kochanym chłopakiem i bardzo się kochamy. Wszyscy wiedzą że myślimy juz o czymś poważniejszym i mamy zamiar się pobrac (jeszcze nie jesteśmy zaręczeni). Moja najlepsza przyjaciółka Genowefa, która zawsze mnie wspierała zaczęła się ostatnio dziwnie zachowywać. Unikała Piotrusia, gdy zapraszaliśmy ją na imprezy. I ostatnio wydało się...
Powiedziała mi, że spała z Piotrusiem! A on mówił, że jego pierwszy raz będzie ze mną. Chcę się zemścić...ale jak? Pomóżcie mi proszę!!!

KASIA 15 lat

Moje ukochane "Bravo GIRL!"

"Mam nietypowy problem. Zachowuję się zupełnie inaczej niż koledzy w moim wieku. (...) Ja w ogóle nie interesuję się dziewczynami. Myślę, że większość z nich jest po prostu głupia, (...) Wolę pojeździć na rolkach albo na desce, pograć na komputerze, a czasem nawet pobawić się w chowanego czy ganianego. Zastanawiam się, czy z moją psychiką jest coś nie tak..." Krzysiek, 15 lat

W ganianego w wieku 15 lat?To musi być jakiś uwsteczniony psychicznie człowiek.

"Pani psycholog!
Mam 17 lat i od dwóch lat jestem z pewnym chłopakiem. Kochamy sie bardzo. Zaczynaliśmy od wspólnych spacerów, pocałunków, pieszczot przy wyłączonym świetle. Było wspaniale! Ale parę dni temu przypadkowo zobaczyłam, jak mój chłopak się onanizuje. Dotykał swego członka i był bardzo podniecony. Aż się popłakałam. Było to takie obrzydliwe.

Teraz się zastanawiam, czy on jest gejem. Proszę odpowiedzieć mi na list, bo to bardzo ważne dla mnie.

Weronika, lat 17, Radom"

Lu 

Wysłany: 23-11-2006, 17:49   

hahaha

"Pani psycholog!
Mam 17 lat i od dwóch lat jestem z pewnym chłopakiem. Kochamy sie bardzo. Zaczynaliśmy od wspólnych spacerów, pocałunków, pieszczot przy wyłączonym świetle. Było wspaniale! Ale parę dni temu przypadkowo zobaczyłam, jak mój chłopak się onanizuje. Dotykał swego członka i był bardzo podniecony. Aż się popłakałam. Było to takie obrzydliwe.

Teraz się zastanawiam, czy on jest gejem. Proszę odpowiedzieć mi na list, bo to bardzo ważne dla mnie.

myślę,że te pieszczoty przy wyłączonym świetle mu nie wystarczały Droga Czytelniczko.

kurwa mać. :respect:

Kudłata 

Wysłany: 23-11-2006, 18:26   

Z kad te pytania? wiem ludzie nie wiedza pewnych rzeczy ale!!
Brak Slów!!!!
a przepraszam ja tez mam pytanie!!wstdze sie troszke ale co to jest penis? ;P
xDDDDDDDDDDDDDDD

Lu 

Wysłany: 23-11-2006, 18:33   

Kudłata napisał/a:
Z kad te pytania? wiem ludzie nie wiedza pewnych rzeczy ale!!
Brak Slów!!!!
a przepraszam ja tez mam pytanie!!wstdze sie troszke ale co to jest penis? ;P
xDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem:|
hmmm chyba musisz się z tym pytaniem skierować do kąciku porad :-F

Kudłata 

Wysłany: 23-11-2006, 20:47   

Chyba Tak!!
Bo wiesz koledzy mowia,ze to ptaszek,a mi sie wydaje,ze to jakies dzikie zwierze!!

Lu 

Wysłany: 23-11-2006, 21:59   

Kudłata napisał/a:
Chyba Tak!!
Bo wiesz koledzy mowia,ze to ptaszek,a mi sie wydaje,ze to jakies dzikie zwierze!!

hahaha
słyszałam jak niektórzy chłopcy mówią"że muszą spuścić z węża" to chyba naprawdę dzikie zwierzę...

kOrO 
goin doggin' :P(|)

Wysłany: 23-11-2006, 22:43   

niektoorzy musza trzymac na smyczy :D

20/08 - SKIBADEE FUNSTA HARRY SHOTTA AND DJ RUFFSTUFF - P/Borough
03.09.2010 Spanking Techno @ Wagon

www.myspace.com/acidpl
www.myspace.com/klosz

Kudłata 

Wysłany: 23-11-2006, 23:40   

To naprawde Dziki okaz!

matthies 
aka maciek

Wysłany: 24-11-2006, 01:10   

penis, droga pani, to najlepszy przyjaciel mezczyzny :]
niestety nie to co jajka, bo one są niczym reprezentacja polski na mistrzostwach swiata w pilke kopaną...
biorą udział, a nie wchodzą ;)

Lu 

Wysłany: 24-11-2006, 08:12   

matthies napisał/a:
niestety nie to co jajka, bo one są niczym reprezentacja polski na mistrzostwach swiata w pilke kopaną...

a czym sie objawia wasza przyjazń jeśli można spytać? :-F

kompotka 

Wysłany: 24-11-2006, 12:55   

Cytat:
Drogie Bravo.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwa , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!!Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!
Zrozpaczona

Odpowiedź Redakcji:
Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania:
1. Ekstrawaganckie w stylu new art.
2. Siłowe

Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę, a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tloczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu, że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz, że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ŻOŁąDEK DO SERCA".

Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i pierdolnij się nią z całej siły w głowę - bo tobie to już chyba nic nie pomoże!
Z poważaniem Redakcja

:kau:

Kudłata 

Wysłany: 24-11-2006, 13:07   

matthies napisał/a:

:]
A z ta przyjaznia to jak?Wspolpracujecie ze soba?Bo wydaje mi sie ze nie czasami penis bierza gore :P

anaruk 

Wysłany: 24-11-2006, 15:50   

Lu napisał/a:

a czym sie objawia wasza przyjazń jeśli można spytać? :-F

codziennie robi mu masaz plecow
:-F

pzdr

It's a Cheshire cat, said the Duchess, and that's why. Pig!"

matthies 
aka maciek

Wysłany: 24-11-2006, 20:17   

lu i kudlata,... co ja tu bede wam opowiadac, popytajcie se swoich facetów. to naprawde jest najtrwalsza i nierozerwalna meska przyjazn :)

kil20
[Usunięty]

Wysłany: 25-11-2006, 03:04   

no nieda sie tego ukryc ze jest to przyjazn do grobowej deski :-F bo ja osobiscie po stracie penisa popelnil bym samobojstwo :-F co do tego tekstu o kaszance to niezly jest ale czytalem lepszy na forum cosmopolitana kolezanka napisala topic w ktorym przedstawila nastepujacy problem: pewnej nocy kochala sie ze swoim chlopakiem no i chlopak zaczol od francuza laska byla w niebo wzieta do momentu ash poczula ze chce sie jej pierdziec stwierdzila ze sie wstrzyma to jej przejdzie ale chlopak sie nie wstrzymal i tak sie przyssal do pieroga ze lasce z radosci puscily zwieracze i za*bala mu siarczystego wiatra miedzy oczy :-F kolega podobno wstal i bez slowa ubral sie i wyszedl i od tamtego momentu nie daje znaku zycia :-F :-F :-F

Lu 

Wysłany: 25-11-2006, 11:44   

hahaha

pozazdrościć. :-F

kil20
[Usunięty]

Wysłany: 30-11-2006, 00:09   

Lu napisał/a:
hahaha

pozazdrościć. :-F

komu lasce czy temu co piarda przyjol na zeby :D :D :D :D :-F

jamstirling 

Wysłany: 30-11-2006, 00:37   

jeszcze apropos pierdow to najlepsze te spod koldry :supz:

kil20
[Usunięty]

Wysłany: 30-11-2006, 02:22   

ta takie zakiszone :-F

ck_jojo 

Wysłany: 18-12-2006, 14:57   

Olek 17lat:
Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem??
-----------
Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem.
Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda
Pomóżcie!
-----------
Marcin 18lat
Koledzy smieja sie ze mnie ze jeszcze niepilem alkocholu ani nie calowalem sie z dziewczyna co mam iim odpowiadac POMOCY
-----------
Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??
-----------
Drogie bravo!!!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY
-----------

tommy 

Wysłany: 18-12-2006, 16:42   

pedpfil wygrywa... hahaha zmaiazdzyl mnie [-o< kurwa nędza...

Lu 

Wysłany: 18-12-2006, 18:57   

a ja uważam, że Olek rządzi i jest gejem :-F

Kudłata 

Wysłany: 18-12-2006, 23:09   

jebane nedzy!!pedofile!i jeszcze pokemony silniejsze od dziewczyn!!
xD

matthies 
aka maciek

Wysłany: 19-12-2006, 02:43   

buaubaeuuehauhbaebuhshbeuauhbse
pokemony kurwa !! :D

bajeros44 

Wysłany: 19-12-2006, 19:37   

hehehe czarny olek hahaha

Odpowiedz do tematu